thanks u all! :)

24.9.10

Perkahwinan Ala Fairytale

masa kecik-kecik seriously suka giler tengok citer kartun Cinderella dan ape-ape yg ending dia kawin dengan anak raja. bukan nenek kebayan kawin dengan anak raja okeh. :P


lepas tu semalam terjumpa link dekat FB kawan. dia post link pasal perkahwinan ala fairytale orang melayu. terkesima kejap lepas tengok. sebab rasa macam tak percaya fairytale wedding boleh dibuat jadi kenyataan!

nak buat jugak boleh tak? (muka gedik~ :P ) of course tak boleh sebab nanti habis BM ma abah, sedara-sedara dengan orang kampung. haish, spoil betul la. haha :D


ambik gambar ni sebab comel dan anggap je la ini aku dan husband aku in future. (ayat tak boleh blah! stalker aku mesti dekki. hahaha)

ape lagi, cari video tu dalam youtube sebab nak share dengan anda semua. dalam youtube tu ada orang bagi positif dan negatif respon pasal this wedding. semua orang mengimpikan perkahwinan yg indah kan? jadi bila dah mampu, 'go ong' je la. :P honestly, aku rasa this bride ada hak dan citarasa yg tersendiri utk perkahwinan mereka.

enjoy this video :)


with luv,

1 comment:

Anonymous said...

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it
much more pleasant for me to come here and visit more often.
Did you hire out a developer to create your theme?
Great work!

my page - bankruptcy attorney florida

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails